Popravka Veš mašina

  • 060/335-1004
  • vesmasinepopravka@gmail.com

POPRAVKA VEŠ MAŠINA

Imate problem sa pokvarenom veš mašinom? Ne brinite naš električar je tu da otkloni svaki problem na vašoj veš mašini. Ukoliko vam je potreban kvalitetan i iskusan majstor za vašu veš mašinu, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva. Za sve intervencije dobijate fiskalni račun i garanciju na trajnost i kvalitet. Ukoliko vam je potreban kvalitetan majstor za vašu veš mašinu, mi smo pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h.

Hitne intervencije

Pokvarila vam se veš mašina u vreme praznika ili drugog neradnog dana i potrebna vam je hitna intervencija? Ne brinite naš majstor dežura svakog dana od 00 do 24h i spreman je da izadje na vašu adresu i otkloni kvar. Zahvaljujući velikom lageru, posedujemo rezervne delove za sve veš mašine, čime omogućavamo da hitna intervencija odmah da rezultat. Dakle, bez brige, ako vam i vikendom zatreba popravka, zamena dela, naš serviser će vam otkloniti kvar i pokvareni deo zameniti originalnim delom. Nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, a na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, možete popuniti on line formular na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju, odnosno popravku veš mašine ili nekog drugog uredjaja u terminu koji vama odgovara.

IZDVAJA NAS

brza usluga

Zahvaljujući velikom broju električara koje zapošljavamo u prilici smo da vam ponudimo brzu i kvalitetnu uslugu. Na vašoj adresi već za 20 do 30 minuta.

GARANTOVAN KVALITET

Svi naši majsotri su kvalifikovani i obučeni za posao kojim se bave. Nudimo vam kvalitetnu i efikasnu uslugu.

KONTAKT

Pozovite nas na naše broj telefona:060/335-1004 ili nam pošaljite email: vesmasinepopravka@gmail.com

Kontaktirajte nas

060/335-1004

vesmasinepopravka@gmail.com

VRŠIMO POPRAVKU SVIH TIPOVA I MARKI VEŠ MAŠINA

All rights reserved Popravka Veš Mašina