Popravka Veš mašina

  • 060/335-1004
  • vesmasinepopravka@gmail.com

POPRAVKA VEŠ MAŠINA

Imate problem sa pokvarenom veš mašinom? Ne brinite naš električar je tu da otkloni svaki problem na vašoj veš mašini. Ukoliko vam je potreban kvalitetan i iskusan majstor za vašu veš mašinu, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva. Za sve intervencije dobijate fiskalni račun i garanciju na trajnost i kvalitet. Ukoliko vam je potreban kvalitetan majstor za vašu veš mašinu, mi smo pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h.

O nama

Naš servis za popravku veš mašina postoji dve decenije. Poslujemo sa velikim uspehom i danas zapošljavamo veliki broj majstora koji su spremni da izadju na teren u svako doba dana ili noći i to od 00 do 24h, vikendima i praznicima jednako kao i radnim danima. Vršimo popravke svih vrsta veš mašina bez obzira na tip i marku veš mašine. Iako je naš servis specijalizovan za popravku veš mašina, naši majstori su potpuno spremni i kvalifikovani da otklone kvarove na svim električnim uredjajima, jednako na šporetu, kao i na vašoj sudo mašini, aspiratorima i slično Kada vam zatreba popravka veš mašine ili bilo koja druga vrsta intervencije budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu.

IZDVAJA NAS

brza usluga

Zahvaljujući velikom broju električara koje zapošljavamo u prilici smo da vam ponudimo brzu i kvalitetnu uslugu. Na vašoj adresi već za 20 do 30 minuta.

GARANTOVAN KVALITET

Svi naši majsotri su kvalifikovani i obučeni za posao kojim se bave. Nudimo vam kvalitetnu i efikasnu uslugu.

KONTAKT

Pozovite nas na naše broj telefona:060/335-1004 ili nam pošaljite email: vesmasinepopravka@gmail.com

Kontaktirajte nas

060/335-1004

vesmasinepopravka@gmail.com

VRŠIMO POPRAVKU SVIH TIPOVA I MARKI VEŠ MAŠINA

All rights reserved Popravka Veš Mašina